Bille August imzalı 'The Pact' Fragmanı

Fragman: The Pact

SF Studios, "Out of Africa" filmi ​​ile tanınan Danimarkalı yazar Karen Blixen'in hayatındaki gerçek olaylara dayanan Bille August’un psikolojik draması "The Pact" ın fragmanını yayınladı.

Danimarka sinemasının en tanınmış isimlerinden biri olan Bille August, aynı zamanda 'Pelle the Conqueror' ile en iyi Yabancı Film Oscar kazanmıştı. Öte yandan, Berlin Film Festivali'nde Peace Film Ödülü'nü kazanan 'Lizbon'a Gece Treni' ve 'Goodbye Bafana' gibi birçok uluslararası filmin de arkasındaydı.

Christian Torpe (Blackbird, Silent Heart) tarafından kaleme alınan The Pact, Thorkild Bjørnvig’in aynı isimli otobiyografisine dayanıyor. The Pact, Danimarkalı yazar Karen Blixen ile genç ve gelecek vaat eden bir şair olan Bjønvig arasındaki yoğun ilişkiyi anlatıyor. 

Filmin temaları hakkında konuşan August şunları söyledi: “Pakt bir ilişki draması, baştan çıkarmanın ve baştan çıkarılma isteğinin, manipülasyon sanatının, suçluluk ve masumiyetin, son derece yetenekli iki insan arasındaki son derece alışılmadık bir dostluğun ebedi hikayesi.

Film, 15 Nisan'da Danimarka'da sinemalarda gösterime girecek. Türkiye'de gösterime girip girmeyeceği belirsiz.

Kaynak: Variety, Dfi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Büyülü Bülten

Malcolm & Marie

Jagten - The Hunt (Onur Savaşı) Film İncelemesi